Hint kumaşı olabilir misiniz?
hintkumasi.com‘u ilk olarak yine biz tanıtmıştık (sanırız).
Reklam yazarları, sanat yönetmenleri, grafikerler, fotoğrafçılar, illüstratörler, moda tasarımcıları, endüstri mühendisleri, editörler, kısa filmciler, görüntü yönetmenleri, story boardcular, web tasarımcıları, müzisyenler, kısacası yaşamını yeteneği ve fikirleriyle kazananlar ve onları arayan ‘yetenek avcıları’ hintkumasi.com’da buluşuyor!
Hintkumasi’nda portfolyonu sergileyebilir, part time, full time ya da freelance iş imkanlarından haberdar olabilir, meslektaşlarınla tanışabilir, ”Ah keşke ben de orada çalışsam!” dediğin işyerlerini bir de çalışanlarından dinleyebilir, ustaların deneyimlerinden faydalanabilir ve kendi deneyimlerini paylaşabilirsin.
Hint Kumaşı yenileniyor şimdilerde. Hem tasarım, görünüm olarak hem de verdiği hizmetler açısından. Gerçekten önemli bir proje. Bir çok sektörün yetenek ve insan kaynağını daha beta aşamasında bünyesinde toplamaya başladı bile.
Katılmak ister misiniz?
BEN DE HİNT KUMAŞIYIM!!!
“Siteye giriş için davetiyem yok, ama şahane işlerim var. Beni de içeri alın!” diyorsan, hemen hassas@hintkumasi.com adresine işlerinden bir kuple gönder, davetiyesiz kalma.
Evet bu fırsatı kaçırmayın. Yaptığınız işlere güveniyorsanız, hemen yukarıdaki eposta adresinden başvurunuzu yapın. Sonra bir yerlerden davetiye aranmak zorunda kalmayın.

Site sahibesi Viki‘nin (bigumigu.com) içerden verdiği bazı bilgilere göre, şu an 400 civarında üyeleri var. Zaten yüzbinlerce üye düşünmüyorlar. Gerçekten işinde iyi olanları kabul ediyorlar. Sağ olsunlar SuniPeyk olarak bizi de kırmadılar siteyi, neler yapıldığını içeriden görebilmemiz için üye olarak aldılar. E, artık ara ara içerden haberler verebiliriz. Hem Hint Kumaşını hem de yetenekleri üyelerini tanıma fırsatımız var. Böylece siteleri olan yetenekli kişileri de sizlere tanıtabileceğiz. İnanın ilk üyeliğimiz ile birlikte 2-3 saat içerdeki eserleri gezdik. Ve bitiremedik. Gerçekten çok güzel çalışmalar var.
Hint Kumaşı Aygül Pembecioğlu aka.Viki ile Tolga Öçal ortak girişimi. Hint kumaşı’nın içerik bölümlerinden 2 tanesine çok önem verdiklerini belirttiler.
İcerik bolumlerimizden 2 tanesi bizim icin bir hayli onemli.
1. kim nerede. sektorde kreatifler nereye gecmis ne yapiyorlar onlari takip edilecegi kisim.2. sirketler. bir sirkete girmeden once bilgi alabileceginiz icerik olacak.
Şu sıralar beta yayınına devam ediyorlar. 1.5 aylık bir süre sonunda bütün bölümleri açılmış olacak.
Resmi açılışında da elbette gene haberini yapacağız.
Hint Kumaşı ve ekibini tekrar kutlarız.
Hint Kumaşı, böylece hem yetenekli kişilerin kendilerini gösterebilecekleri bir sosyal oluşum, hem de iş yapabilecekleri, iş hayatını da kapsayacak bir platform olacak. İsminden de anlaşılacağı gibi en iyiler orada.
SEN DE HİNT KUMAŞI OLABİLİR MİSİN?
Reklam
BU BLOGU TAKİP ETMEK İSTERSENİZ:
RSS beslemesi
FeedBurner beslemesi
Eposta aboneliği
DİĞER YAZILAR:
SuniPeyk
Site sahibi
Eposta yolla | SuniPeyk tarafından yazılmış tüm yazılar.
Technorati'ye ekle |
Netvibes'a ekle | Twit This!
| Google im'e ekle |
FriendFeed' e ekle
Makale Bilgileri
- Bu yazı 832 defa okunmuştur.
- Yazılma zamanı: 02 Ocak 2008, Çarşamba saat 11:47.
- Siteler kategorisine eklenmiştir.
- Yazının yorumlarını RSS 2.0 beslemesi ile takip edebilirsiniz.
- Yorum yazabilirsiniz veya sitenizden geri izleme verebilirsiniz. .





Bilmem olabilir miyim
Sistemi deneyelim.
Sunipeyk, bize destek olduğun ve sitende bizden bahsettiğin için çok teşekkürler. Gelişmeleri mutlaka sizinle paylaşacağız
ve evet ilk olarak Hint Kumaşı’nı siz tanıttınız, bunu da belirtmeden geçmek istemedim :)))
belkide, belkide hayır…