Biçim 

Kasım 2013 yazıları

oyver

Ver ver, oy ver

Oy ver Seviyorsan git oy ver!

2014 Trendleri

2014 yılı için trend, öngörü ve beklentilerim; Web tasarımında önce mobil. Responsive/ uyumlu tasarım. Flat/ düz tasarım her yerde. Daha renkli tasarımlar. Flash öldü. HTML5 ve CSS3 ile uçuk tasarımlar. 3D/ 3 boyutlu baskı. Çok büyük televizyonlar. Akıllı televizyon uygulamaları. Akıllı ve internet entegreli cihazlar, araçlar. Her yer, her şey internet. Yeni bir enerji biçimi. …

7 flat site

Flat tasarımlı 7 harika site

Flat tasarım ile yapılmış ilham alınacak 7 harika site; lowdi.com colouredlines.com.au nineswiss.com triplagent.com ruyadorno.com dolox.com flukyfactory.com Flat tasarım. HTML5 ve CSS3 ile akla hayale gelmeyecek siteler yapıyorlar.Sizin de bildiğiniz, beğendiğiniz site/ler var ise, yorum kısmından yazıp haberdar olmamızı sağlayabilirsiniz.

this is my phaser

This is my Phaser

This is my PhaserThere are many like itBut this one is mine

CSS dosyanızın yarısı kesin fazlalıktır

CSS dosyanızı gözden geçirin. Kesin %50‘ si gereksizdir. Öncelikle CSS Varsayılan Değerler Referansları üzerinden kodlarınızı kontrol ediniz. Zaten varsayaılan değerleri CSS dosyanızda yeniden belirtmenize gerek yok. Bunları silebilirsiniz. Daha sonra aynı değerlere sahip elemanlarınızı birleştiriniz. Örnek; h1, p, .biseyler{color:red;padding:5px} gibi.