Ağustos 2017 yazıları

sunipeyk s logo

Logolarınızı Yapay Zeka ile Ölçün

Brandmark logonuzu değerlendiren bir yapay zeka yapmış. Logo-rank sayfalarından logonuzu yükleyebilir ve logonuz için vereceği notu görebilirsiniz. Logonuzu Değerlendirtin Yapay zeka logonuza 3 puan veriyor. Benzersizlik Okunabilirlik Renk/kontrast Bu üçünün sonucuna göre de ortalama, toplam bir puan gösteriyor.Çok detaylı değil. Yine de ufak tefek fikir vermesi açısından deneyin. Sonuçta, sanırız alanında bir ilk.

Star Trek Discovery

Star Trek Discovery Poster

Umut ediyorum ki iyi bir dizi olacak. Dizinin ilk bölümüne çok az bir süre kaldı. Fragmanlar güzel. Umut bilim kurgunun ve kurgucunun ekmeği.

robot görseli

Google Webmaster Blogu Artık Türkçe

Google Webmaster blogunu takip edenler için artık Türkçe seçeneği de var.Türkçe Webmaster Bloğuna Hoşgeldiniz! yazısı ile yayına geçti. Yeni 5 dilde Google Webmaster blogları Google Webmaster topluluğu için 5 yeni dilde bloglarını genişletti.Bunlardan biri de Türkçe. webmaster-tr üzerinden takip edebilirsiniz.

medium 2017 icon

Medium logosunu ikonunu yine değiştirdi

Medium’un son logo ve ikon çalışması 2 sene bile dayanmadı. Ekim 2015’de daha yeni yenilemişti. Medium 2017 logo ve ikonu Medium Ortaklık Programını geliştirmek ve yaygınlaştırmak için yaptığı çalışmaların arasına logo ve ikon değişikliğini de eklemiş.Medium.com sayfasına girdiğinizde serif bir font ile siyah renkli Medium yazdığını göreceksiniz. İkonlarını da siyah üzerine beyaz büyük serif bir …

mobil hız

Sitenizin Mobil Hızını Test Edin

Site hızınız önemli, mobil hızı elbette daha önemli. Daha önemli demeyelim. Sanki bilgisayar üzerinden daha yavaş açılması kabul edilebilir gibi durmasın. Sitenizin Mobil Hızı Önemli Neyse sitenizin hızı önemli. Hangi cihaz, hangi platform olursa olsun siteniz hızlı açılmalı. Google ile Test Edin Google’ın testmysite withgoogle hizmeti, basit ancak göz ardı edilmeyecek kadar iyi bir servis. …

1 2