Biçim 

2012 yılı yazıları

çengelli iğne

Pilli 10marifet.org ile wordpress’e geçti

Pilli network bünyesindeki 10marifet.org‘u wordpress alt yapısınına geçirdi.Hasan Yalçınkaya WordPress Türkiye’ye verdiği röportajda diğer sitelerinide wordpress alt yapısına geçireceğini açıklamış 10marifet 10marifet.org çok başarılı olmuş. Bakalım diğerlerinin tasarımları nasıl olacak.Pilli sitelerini wordpress’e geçiriyorsa başka sistem kullananların bir kez daha düşünmesi gerekir.Nedenlerini bir kez daha okuyunuz.WordPress ne güzel 1 şeysin sen, diyerek bitirelim.

iPhone home tuşu

iPhone HOME tuşunuz çalışmazsa 2 seçeneğiniz daha var

iPhone “home” tuşu bir süre sonra sorun çıkarabiliyor. Kısa vadede çözüm için 2 seçeneğiniz var. Görselden de kolayca anlaşılacağı gibi; açma/ kapama düğmesi sessize alma tuşunu geçici çözüm olarak kullanabilirsiniz.

creator

Prometheus, film

Prometheus 2012’nin en iyi bilimkurgu filmlerinden biri olmaya aday.Bir kısım dergi ve gazetede yazıldığı gibi, konusu bir sır gibi saklanmıyor. Veya saklanamıyor Ridley Scott’un Prometheus’u Resmi “trailer”ından da anlaşıldığı gibi; insanlar, Alien ilk filminde ki gezegene gidiyorlar.Yönetmen Ridley Scott’un detayları nerelere bağlayacağını saklaması elbette doğal.Filmin tadını kaçırmanın alemi yok.Fimin 2012 ikinci çeyreği gibi çıkması bekleniyor.Bekliyoruz. …

1 9 10