Mayıs 2023 yazıları

bluesky yazısı ve mavi küp ikonları

Bluesky Hesabım

Bluesky davetiye ile betada hala. Mail adresimi sıra sokmuştum ama gelmedi. Sağolsun Taha Yildirim davetiye kodu gönderdi bana. Böylece bugün itibariyle Bluesky hesabımı açmış oldum. Taha Daha önce içeri girenler söylemişti, evet aynı Twitter gibi içerisi. Bu sebeple yabancılık çekmiyorsunuz. Bluesky adresim @sunipeyk.bsky.social. Takipleşmek istersiniz diye buraya bırakayım. Bluesky web adresi staging.bsky.app. Görüşmek üzere.

may the fourth be with you yazısı ve leia ikonu

May The Fourth Be With You 2023

2023 Star Wars günü geldi. Güç sizinle olsun. Umarız gücün bizimle olduğu bir yıl da olsun 2023. Baharın gücü her şeyi yensin. Gelsin baharlar, kötü taraf yenilsin, artık. Mayısın 14’ü de kötülüğün yenildiği gün olsun. Star Wars gününüz kutlu olsun. Güç hep sizinle olsun.

Yumruk ve mayıs yazısı ile 1 mayıs

1 Mayıs 2023

Emeği ile çalışanların bayramıdır 1 Mayıs. Seneye Taksim’de kutlanması dileğiyle. Tüm emekçilerin, çalışanların, üretenlerin 1 Mayıs’ı kutlu olsun. Ülkemizde 16 milyon 200 bin işçiden 2 milyon 330 bin 98‘inin sendika üyeliği bulunuyormuş. Yüzde 15 bile değil. Umarım bu sayı da artacaktır, ileri yıllarda. Baharlar gelecek… Söz verildi bizlere.