Biçim 

sağlık etiketli 16 yazı var

yumurta

Günde Kaç Yumurta Yiyebiliriz?

Yumurta sizi sevmez ise sizin onu sevmeniz yetmez. Karşılıklı olmalı.Günde kaç yumurta yiyebiliriz acaba? Her gün?Önce lütfen doktorunuza danışın. Öncelik doktorunuzun size tavsiyesi olmalı.Sonra;Bu yazıya göz atabilirsiniz.Yazıda bir çok referans ve kaynak bağlantısı mevcut. Onlara da bakın tabii.Yazı özetle her gün günde 3 tane yumurta yiyebileceğinizi söylüyor. Daha fazlası pek tavsiye edilmiyor.Tekrar edeyim önce kendi …

Dolma ikonları

Dolma Yer misin, Dolma?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik MADDE 1 – 13/8/2010 tarihli ve 27671 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Genetik Yapısı Değiştirilmiş Organizmalar ve Ürünlerine Dair Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasına aşağıdaki bent eklenmiştir. GDO Bulaşanı: Genetik modifikasyon teknolojisi uygulanan veya uygulanmayan bir üründe birincil üretim aşaması dahil …

boyun eğilme derecelerine göre binen yükü gösteren 5 grafik

Başın Öne Eğilmesin Telefona Bakarken

Teknolojiyi sürekli yanımızda ve elimizde taşırken vücudumuz buna mutlaka bir tepki veriyor. Ve bu tepki hiç de iyi olmuyor, çoğunlukla! Gerçekten Eğmeyin Başınızı. Birleşik Devletlerde yapılan araştırmaya göre diye başlamak isterdim. havalı gibi olurdu. Ancak gerek yok. Konu önemli. Dalgaya almaya hiç gerek yok. Dr. Kenneth K. Hansraj yayınladığı çalışmasında görselde de göreceğiniz sonuçlara varmış. …

sigara ikonu posteri

Sigara Zararlı ki

Sigaranın zararları saymakla bitmez.Bitmeyecekse, burada sayamayacağım, ben de! Zaten çok sert önlemler alınmış; 4207 sayılı Kanunda 19 Ocak 2008 tarih ve 26761 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan 5727 sayılı Kanun’la esaslı değişikliklere gidilmiş, sigara başta olmak üzere tütün ürünlerinin, evler hariç, her türlü kapalı ortamda tüketimi yasaklanmıştır. 5727 sayılı Kanun’un bu hükümleri, anılan kanunun yayımından 1,5 …

Şeker uyarısı

Şeker Uyarısı

Sigara paketlerinin üzerine konulan uyarı gibi, gazlı, meyveli vs. içeceklerin, şekerli paket yiyecek, atıştırmalık vs. her türlü paketli ürünün üzerine de içerdiği şeker miktarı ve kalori miktarı yazılmalı. Hem de öyle küçücük, okunmayacak boyutlarda değil. Ambalajın en görünür yerine,büyükçe bir etiket ile yapılmalı. Üretici şirketler bir zorlama olmazsa, sadece etiketlerinde küçücük bir kısım ve anca …